Ο απολυτος οδηγος για να κλεψεις την παρασταση στο φετινο ρεβεγιον

Αύριο είναι η τελευταία μέρα του χρόνου και σίγουρα θα παρευρεθείς σε κάποιο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ-ρεβεγιόν. Εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω ιδέες για να είσαι από την κορυφή έως και τα νύχια πανέτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη.

Μην προσπαθήσεις να υπερβάλλεις με το στυλ σου. Προτίμησε κάτι πιο φυσικό με κάποιο πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ ή κάποιο αξεσουάρ που θα τραβήξει τα βλέμματα. Η υπερβολή δεν έχει ποτέ καλό αποτέλεσμα!

Πάμε λοιπόν να δούμε μαλλιά, μακιγιάζ και φυσικά ρούχα για το αυριανό βράδυ…

1. Μαλλιά

Μπορείς να επιλέξεις κάτι από παλιό σινεμά, όγκο, μπούκλες,κοτσίδα με αφέλειες, ίσια μαλλιά έως και sleek look. Η απόφαση είναι δική σου και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά χτενίσματα. Δες τις εικόνες παρακάτω και πάρε ιδέες…

ariel-winter-winter-hairashley-graham-winter-hairdeepika-padukone-winter-hairgabrielle-union-winter-hairshay-mitchell-winter-hairzendaya-winter-hair

2. Μακιγιάζ

Στο μακιγιάζ μπορείς να κάνεις ό,τι σου αρέσει. Μπορείς να τονίσεις τα μάτια, τα χείλη ή ακόμη και να επιλέξεις ένα πιο φυσικό look με περισσότερη όμως λάμψη. Απλά τόνισε τα σωστά σημεία και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

α. Έντονα μάτια

Για έντονα μάτια που τραβούν το άλλο φύλο δες τις εικόνες παρακάτω και εμπνεύσου. Μία έντονη γραμμή eyeliner, ένα πιο smoky look είναι τα κτάλληλα εργαλεία.

beccacosmeticsdesiperkinsfionastilesshaym

β. Έντονα χείλη

Αν θες να δώσεις έμφαση στα χείλη σου οι παρακάτω εικόνες θα σε βοηθήσουν Ένα εκτυφλωτικό κόκκινο ή ένα σαγηνευτικό βουργουνδί θα κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

cosmetics-for-youandmehungvanngo2joansmallspatricktasukiwaterhouse

γ. Λαμπερό μακιγιάζ

Αν τώρα θέλεις να διατηρήσεις μία ισορροπία το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι το ιδανικό. Δώσε λάμψη με ένα highlighter στα σωστά σημεία και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

jennaldewanmaisie_williams

3. Ρούχα-Παπούτσια

Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ότι ένα ιδανικό ρούχα για ρεβεγιόν είναι ένα λαμπερό και αστραφτερό φόρεμα γεμάτο στρας, πούλιες και ό,τι άλλο γυαλιστερό υπάρχει. Φέτος σου προτείνω να ξεφύγεις από αυτή τη λογική και να επιλέξεις κάτι πιο «αθόρυβο» και ήπιο. Ένα όμορφο και κομψό φόρεμα, μία ολόσωμη φόρμα ή ακόμη και μία φούστα πλισέ μπορούν να σου δώσουν ένα στυλάτο και όμορφο αποτέλεσμα. Δε χρειάζονται υπερβολές αφού το μόνο που θα πετύχεις έιναι ένα κακόγουστο ντύσιμο. Αν θες να δώσεις το κάτι παραπάνω στο look σου επίλεξε ένα ιδιαίτερο κόσμημα, ένα τσαντάκι ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια. Παρακάτω σου έχω κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο ντύσιμο για το φετινό ρεβεγιόν.

Με τις παραπάνω ιδέες νομίζω έχεις τα εργαλεία για να πετύχεις το στυλ που θα τους τρελάνει όλους αυτή την παραμονή πρωτοχρονιάς. Όσο για τα νύχια σου μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ και να ολοκληρώσεις την  εμφάνισή σου πανηγυρικά.

Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις τέλεια με όλους όσους αγαπάς και ο νέος χρόνος να σου φέρει ό,τι σου στέρησει ο προηγούμενος και ακόμη περισσότερα. Αυτά από εμένα και τα ξαναλέμε… του χρόνου!!

Σχολιάστε