Δαντελενια bralettes: η απολυτη ταση για την ανοιξη – καλοκαιρι 2017

Ετοιμάσου για την απόλυτη τάση για την  άνοιξη-καλοκαίρι 2017 που δεν είναι άλλη από τα bralettes. Τα συγκεκριμένα μπουστάκια θυμίζουν γαλλικό μπουντουάρ και ξεχειλίζουν από χρώματα και αισθησιασμό. Τα φοράς σαν τοπάκια και ήδη τα it κορίτσια όπως η Kendall Jenner και η Gigi Hadid κάνουν εμφανίσεις με αυτά και εκτός πασαρέλας. Δοκίμασε να το βάλεις πάνω από ένα απλό τοπάκι, κάτω από ένα blazer σακάκι ή και σκέτο -αν τολμάς- με ένα ψηλόμεσο παντέλονι.

Να θυμάσαι πως όσο πιο δαντελένιο είναι τόσο το καλύτερο. Αν τώρα χρειάζεσαι και μία οπτική βοήθεια για το πως να το συνδυάσεις σωστά,  παρακάτω σου την παρέχω…

1. Συνδύασέ το με τοπάκι όπως η Kendall Jenner για ένα τολμηρό και ακραίο look.

lace-bralettes-kendall-jenner

2. Βάλ’το ως απλό τοπάκι, όπως το μοντέλο Tony Gann, στη φωτο. Φόρα το κάτω από ένα λευκό σακάκι για ένα -χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια- σέξυ στυλ.

lace-bralettes-tony-garnn

3. Συνδύασέ το όπως η Gigi Hadid κάτω από ένα πουκάμισο και ένα σακάκι για ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο στυλ που θα σκίσει.

lace-bralettes-gigi-hadid

4. Μπορείς να βάλεις ένα πιο σικάτο μεταξένιο bralette με ανοιχτό σακάκι, όπως η Kourtney Kardashian.

lace-bralettes-kourntey-kardashian

5. Η Hailey Baldwin το φοράει κάτω από ένα απλό τοπάκι με τιράντες για έαν cool και άνετο καθημερινό look.

lace-bralettes-hailey-baldwin

6. Για ένα άκρως σέξυ-βραδινό look άλλης διάστασης κάνε ό,τι και η Bella Hadid. Μαύρο δαντελένιο bralette κάτω από ένα εξίσου δαντελένιο τοπ ή κορμάκι. Απλά τέλειο!

lace-bralettes-bella-hadid

Τα bralettes μπορείς να τα βρεις πλέον σχεδόν σε όλα τα καταστήματα, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και τιμές. Βρες αυτό που ταιριάζει σε σένα και κάνε μία εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς. Παρακάτω σου έχω μερικά bralettes για να εμπνευστείς…

Περιμένω τη γνώμη και το σχόλιό σου από κάτω…

Σχολιάστε